fbpx

Over ons

Het idee was om stevige fietsen van topkwaliteit voor iedereen in Amsterdam toegankelijk te maken en de fietser van alles behalve het trappen te ontlasten. Ondertussen was het concept waar je voor een vast bedrag per maand een altijd werkende fiets krijgt toe aan een upgrade. Dat is precies wat we met abofiets hebben gedaan.

De abofiets Cargo heeft een winkelwaarde van €499 en is speciaal voor jou ontworpen. Kwaliteit en duurzaamheid stonden centraal in het design- en bouwproces waardoor de noodzakelijkheid voor reparatie of vervanging is geminimaliseerd. Wij hebben ervoor gezorgd dat jouw abofiets extra robuust, comfortabel en lichtgewicht is. Elke abofiets wordt met liefde onderhouden door ons kleine team in Amsterdam.

Gaat je abofiets toch stuk? Dan heb je altijd gratis recht op reparatie of een vervangende abofiets. Je hoef alleen even langs te komen bij onze service punt in Amsterdam en wij zorgen ervoor dat je direct door kunt fietsen. In het geval dat je abofiets niet meer verder kan door bijvoorbeeld een lekke band dan hoef je alleen de fiets buiten op dubbel slot te zetten en de locatie naar ons te sturen via WhatsApp.

Taal