fbpx

Over ons.

Het begon allemaal toen twee jongens uit Amsterdam besloten hun ervaring in mobiliteit design te combineren met hun aangedreven passie voor een duurzame groene wereld. Het idee was om stevige fietsen voor iedereen toegankelijk te maken en de gebruiker van alles behalve het trappen te ontlasten. Ondertussen was het concept waar je voor een vast bedrag per maand een altijd werkende fiets krijgt toe aan een upgrade. Dat is precies wat we hebben gedaan met abofiets. Onze fietsen zijn steviger, onze service makkelijker en de prijs lager.

Onze eerste fiets, ook wel de abofiets Cargo genoemd, heeft een winkelwaarde van €499 en is speciaal voor jou ontworpen. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in het designproces waardoor de noodzakelijkheid voor reparatie of vervanging is geminimaliseerd. We hebben ervoor gezorgd dat elke abofiets robuust, comfortabel, lichtgewicht en uniek is. Elke abofiets wordt met liefde gemonteerd in Amsterdam en persoonlijk door ons kleine team onderhouden.

Gaat je abofiets toch stuk? Dan maak je 24/7 kosteloos gebruik van onze pechhulp service via WhatsApp. Zodra je pechhulp hebt aangevraagd en je fiets onverplaatsbaar op dubbel slot staat ben je zelf niet meer nodig. Je hoeft niet op de abofiets monteur te wachten of je kapotte fiets naar een winkel te sjouwen. Sterker nog, je kunt gewoon verder gaan met wat je die dag of nacht van plan was. Binnen enkele uren komen wij je abofiets op dezelfde locatie gratis repareren of vervangen. We appen je zodra je fiets is gefixt en je terug kunt komen.

A 67551_js_ysp (1)