fbpx

Over ons.

Het idee was om premium fietsen van hoogwaardig kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken en de fietser van alles behalve het trappen te ontlasten. Ondertussen was het concept waar je voor een vast bedrag per maand een altijd werkende fiets krijgt toe aan een upgrade. Dat is precies wat we hebben gedaan met abofiets. Onze fietsen zijn steviger, onze service makkelijker en de prijs lager.

Onze eerste fiets, de abofiets Cargo, heeft een winkelwaarde van €499 en is speciaal voor jou ontworpen. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in het designproces waardoor de noodzakelijkheid voor reparatie of vervanging is geminimaliseerd. Wij hebben ervoor gezorgd dat de abofiets extra robuust, comfortabel en lichtgewicht is. Elke abofiets wordt met liefde gemonteerd in Amsterdam en persoonlijk onderhouden door ons kleine team.

Gaat je abofiets toch stuk? Dan maak je 24/7 kosteloos gebruik van onze onderhoud en pechhulp service via WhatsApp. Zodra je service hebt aangevraagd en je abofiets buiten onverplaatsbaar op dubbel slot staat ben je zelf niet meer nodig. Je hoeft niet op onze monteur te wachten of je kapotte fiets naar een winkel te sjouwen. Sterker nog, je kunt lekker verder gaan met wat je die dag of nacht van plan was. Ondertussen komen wij binnen enkele uren je abofiets op de door jou gekozen locatie repareren of vervangen.