fbpx

FAQ

Moeiteloze pechhulp service zit inbegrepen bij het abonnement en kost je geen enkele moeite. In het onwaarschijnlijke geval dat je abofiets stuk gaat hoef je alleen de fiets buiten onverplaatsbaar op dubbel slot te zetten. Vervolgens stuur je ons een WhatsApp bericht met daarin de mankementen en exacte locatie van je abofiets. Daarna ben je verlost en kun je lekker verder gaan met je dag of nacht. Binnen enkele uren komen wij je abofiets repareren of vervangen op dezelfde locatie terwijl jij er niet bent. Zodra je abofiets is gefixt krijg je een bericht via WhatsApp. Je kiest zelf wanneer je terug komt en kunt het slot zoals normaal met je eigen sleutel ontgrendelen.

Het risico op diefstal is klein als je abofiets altijd onverplaatsbaar op dubbel slot staat. Dit doe je door je fiets met het ring- en insteek kettingslot aan een vast object, zoals een fietsenrek of paal, op slot te zetten. In het geval dat het toch gebeurd zorgen we er eerst voor dat je snel weer verder kunt fietsen. Je levert de sleutel in, betaalt je eigen risico en doet samen met een medewerker van ons aangifte van diefstal. Het eigen risico bedraagt €99.- en is enkel een kleine bijdrage gezien de winkelwaarde van de fiets.

 

Het abonnement wordt afgesloten voor een periode van één maand en wordt daarna telkens stilzwijgend verlengd met een periode van één maand. Vrees niet, want je zit nergens aan vast. Het abonnement is namelijk ten alle tijden per direct opzegbaar zonder opzegtermijn. Dat betekend dat niet een extra maand door moet betalen wanneer je het abonnement opzegt.

€16.- per maand inclusief 24/7 moeiteloze pechhulp service.

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Diemen en Utrecht.

Momenteel bieden wij één type fiets. Bekijk de abofiets Cargo hier

Je bestelt een abofiets eenvoudig via de aanmeld knop. Nadat je ben aangemeld maken we een afspraak om je gloednieuwe abofiets gratis te bezorgen.

Untitled design (1)