fbpx

About

Het idee was om stevige fietsen van topkwaliteit voor iedereen in Amsterdam toegankelijk te maken en de fietser van alles behalve het trappen te ontlasten. Ondertussen was het concept waar je voor een vast bedrag per maand een altijd werkende fiets krijgt toe aan een upgrade. Dat is precies wat we met abofiets hebben gedaan.

The abofiets Cargo has a retail value of €499 and was designed just for you. Quality and durability were central to the design and construction process, minimizing the need for repair or replacement. We have ensured that your abofiets is extra robust, comfortable and lightweight. Each abofiets is lovingly maintained by our small team in Amsterdam.

Gaat je abofiets toch stuk? Dan heb je altijd gratis recht op reparatie of een vervangende abofiets. Je hoef alleen even langs te komen bij onze service punt in Amsterdam en wij zorgen ervoor dat je direct door kunt fietsen. In het geval dat je abofiets niet meer verder kan door bijvoorbeeld een lekke band dan hoef je alleen de fiets buiten op dubbel slot te zetten en de locatie naar ons te sturen via WhatsApp.

Legal

Language