fbpx

Duurzaamheid

Ons doel is om duurzame vervoersmiddelen voor iedereen, altijd en overal beschikbaar te maken. Elke abofiets wordt met liefde onderhouden zodat onze fietsen altijd in circulatie blijven. Wij maken stevige fietsen die jij persoonlijk en flexibel kunt gebruiken zonder een carbon footprint achter te laten. Van concept tot design tot onderhoud tot waste, zorg voor ons milieu staat centraal in ons bestaan.

Concept

Het principe is om fietsen op persoonlijke wijze met elkaar te delen. Jij kunt een abofiets in gebruik nemen en opzeggen waneer je wilt. Wij zorgen voor de fietsen en houden ze in circulatie.

Onderhoud

Wanneer een abofiets stuk gaat repareren wij de fiets zodat onze fietsen in circulatie blijven. Kapotte onderdelen worden alleen vervangen en gerecycled in het geval deze onherstelbaar zijn.

Design

De frame van elke abofiets is gemaakt van robuust staal zodat ze extra lang mee gaan. Alle onderdelen van de abofiets zijn geslecteerd op basis van kwaliteit en productiemethode.

Waste

Bij ons bestaat er geen tolerantie voor onnodig afval. Noodzakelijke afval wordt gescheiden en gerecycled. Tevens wordt ons karton herbruikt door diverse webwinkels.

Taal